Klik hier voor 10% korting!
Hotel Museumzicht
image

Klik hier voor 10% korting!

Indien u rechtstreeks via deze site reserveert (met Code: sitespecial), krijgt u 10% korting! Ik hoop dat ik u persoonlijk welkom mag heten tijdens uw verblijf. Larissa, eigenaresse

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Ontbijt inclusief
Gratis WiFi
Beste Prijsgarantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Details Hotel Museumzicht Amsterdam

Museumzicht is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, want het hotel is gevestigd op de 2e, 3e en vierde verdieping van een oud herenhuis. Helaas is er geen lift. Dat betekent dat beter meer stuks bagage worden meegenomen dan één grote zware koffer.

Uitchecken vóór 12.00 uur. Inchecken vanaf 14:00 u, of eerder als de kamer al beschikbaar is. Vanaf 8.30 mag er wel alvast bagage worden afgegeven. Bij vertrek mag die ook nog wel een tijdje blijven staan.

De receptie is gesloten van 23:00 u tot 8:00 u. Gasten krijgen echter de sleutel van de voordeur, zodat ze dag en nacht naar binnen kunnen.

Betaling graag bij aankomst. Mogelijk met pin, credit card of contant.

Bij het maken van een automatische reservering verzoeken we om creditcard gegevens om de eerste nacht te garanderen. Voor het geval u niet komt of als u op korte termijn annuleert (binnen 4 dagen voor aankomst). Als u zo'n kaart niet heeft kunt u ook die van een bekende gebruiken OF de eerste nacht per bank betalen. Mail of bel ons dan even!

  • Het hotel is voorzien van WiFi, dat bij de prijs is inbegrepen.
  • In de ontbijtkamer is een kleine bibliotheek met boeken in verschillende talen.
  • Het hotel is geheel rookvrij.
  • We zijn een hotel voor individuele reizigers en accepteren dus zonder overleg geen groepsboekingen (meer dan 5 personen).
  • Uiteraard voldoet het hotel aan alle internationale brand- en veiligheidsvoorschriften.